BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

16 iunie 2010

LUME, LUME HAI SA CITIM SI SA DONAM O CARTE!



Lume, lume se aproprie cel mai frumos eveniment, acela de a lectura in Piata Sfatului, in compania sinfonica a ciripitului de pasarele si in aplauzele porumbeilor. Este cel mai frumos eveniment la care voi participa cu mare drag. Imi doream de mult sa pot citi o carte si sa cunosc noi oameni care au aceeas pasiune comuna: cititul. Este o initiativa minunata si unica in tara noastra, este un proiect de implicare civică iniţiat de civika.ro ce are scopul de-a promova lectura în locurile publice şi în mijloacele de transport în comun – în particular şi actul cititului în general.
CIVIKA.ro este o platformă de initiativă socială independentă care reuneşte persoanele dispuse să doneze câteva ore pe lună proiectelor care urmăresc o schimbare în plan social. Activiştii Civika.ro iniţiază şi derulează proiecte în domenii ca Dezvoltare Urbană, Dezvoltare Rurală, Educaţie, Cultură şi Artă, Comunitate, Ecologie aplicată sau Sănătate.
CIVIKA crede că schimbarea socială se întâmplă când se reunesc 4 elemente: pasiune, idei, actiuni, perseverentă.
Asa dar va astept cu mic cu mare sa citim fiecare o carte. Citind devenim mai buni, mai deschisi si mai solidari fata de nevoile semenilor. Cartea ne deschide oportunitati de gandire, exprimare si atitudine. Citeste o carte si vei fi un om mare!
Ne vedem sambata 19 iunie in Piata Sfatului la ora 18. Lecturi urbane pentru fiecare ne ajuta sa aratam si altora ca cititul nu dauneaza grav sanatatii fizice si mentale.

0 comentarii: