BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

14 iunie 2010

"Saptamana Solidaritatii" 10-18 iunie





Grupul Societe Generale organizeaza in toate tarile “Saptamana Solidaritatii", iar in Romania va fii in perioada 10-18 iunie. Timp de o saptamana angajatii din companiile grupului sunt chemati sa faca voluntariat in beneficiul unui ONG sau al unei cauze sociale. BRD Groupe Societe Generale a ales sa sustina UNICEF, organizatie din Sistemul Natiunilor Unite, care desfasoara programe in beneficiul copiilor dezavantajati. 
Ei, in calitate de consilieri care se vor recomanda ca voluntari pentru UNICEF le vor vorbi pana pe 18 iunie clientilor care vor intra in orice agentie BRD despre un program UNICEF adresat copiilor care sunt fortati sa abandoneze scoala din cauza saraciei. De asemenea, vor incerca sa-i convinga sa devina donatori pentru acest program. Pentru UNICEF, BRD a adaptat unul din serviciile sale, denumit plati programate in care un client poate opta ca periodic, sa i se transfere automat din cont o suma la alegere, in beneficiul UNICEF.  
Iar serviciul nu are comisioane si poate fi intrerupt oricand. Avantajul donatiei prin plati programate este ca unui client ii va fi mai usor, atat financiar, cat si psihologic, sa doneze periodic o suma mica si UNICEF obtine o siguranta mai mare asupra sumelor pe care se poate baza. Iar consilierii BRD le vor oferi vizitatorilor posibilitatea sa faca o donatie punctuala, indiferent daca sunt sau nu clienti ai bancii. 
BRD a afisat in toate cele peste 900 de agentii ale sale stiker-e cu UNICEF si postere care promoveaza cauza copiilor cu risc de abandon scolar pentru a face cunoscut oamenilor “Saptamana Solidaritatii”. Angajatii vor mai participa pe parcursul "Saptamanii Solidaritatii", pe langa activitatea de voluntariat in beneficiul UNICEF si la alte evenimente organizate de ONG-urile finantate de BRD.
Nu fii indiferent, arata ca si tu poti fi solidar in sprijinul copiilor care sunt fortati sa abandoneaze scoala datorita saraciei. Implica-te si astfel vei da o sansa la viitorul copiilor nostrii sa creasca oameni normali, educati si buni. Maruntisul tau este o avere pentru ei, ajuta-i!

0 comentarii: