BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

27 iunie 2010

CEL CE FACEA MIRACOLE S-A DUS, INSA MIRACOLELE AU RAMAS




Speranţa este un cuvânt atât de frumos, dar de multe ori pare atât de fragilă. Viaţa continuă să fie vătămată şi distrusă inutil.


Iata ca a trecut un an de la moartea regretatului Michael Jackson. Un an in care de  acum inainte ne vom reaminti si vom trai doar  prin muzica, versurile si dansul megastarului. Un an in care unii plang si altii acuza moartea inca necunoscuta  a acestuia. Unii spun ca a fost omorat iar altii spun ca este posibil sa se fii sinucis, acum numai conteaza asta ci conteaza ca nu mai este printre noi. Un talent, un megastar, un rege care a lucrat toata viata lui pentru a-si culege laurii. A fi megastar nu este usor. Presupune munca, sacrificii si iar munca. Dupa cum stim Michael Jackson ar fi vrut sa faca o surpriza minunata, aceea de a ne pregatii un ultim turneu de retragere in linistea si pacea de carea avea atata nevoie. Insa s-a retras mult pre repede  de pe scena muzicii. A ramas etern doar pe scena mintii, inimii si sufletului nostru. Imi este destul de greu sa accept disparitia eroului meu din copilarie . Am crescut cu EL, cu versurile LUI si  pe muzica  LUI. Acum ma simt abandonat de tacerea lui. Ma simt strain de aceasta lume fara EL. A fost si va ramane iubit de intreaga lume.  Nu a primit iubire  in copilarie insa a stiut sa iubeasca. Ultima lui dorinta s-a implinit, aceea de a avea o fundatie care sa sprijine statele in curs de dezvoltare si copii si de lupta impotriva SIDA. A reusit tot ceea ce si-a propus pe plan professional, insa mai putin pe plan afectiv. Desi a stat printer oameni care l-au iubit s-a simtit tot singur. Acesta este sacrificiu de a fi cunoscut, erou si super talent. Toti eroii raman singuri.  Michael Jackson a fost o persoană generoasă, astfel încât el a iubit si a colaborat cu diversi artisti. Având în vedere această calitate, Michael a lucrat cu Lionel Ritchie pentru piesa "We Are the World" şi alti cântăreţi ca Paul McCartney, Diana Ross, Stevie Wonder. Michael Jackson spunea ca ”sunt un magnet pentru miracole”. A stiut sa se faca placut tuturor categoriilor de varsta, cultura sau sex. Pana in ultima clipa de viata a ramas la fel de optimist si la fel de “fericit” fata de viata si oameni. Din ultimile filmari facute pentru turneul ce urma sa aibe loc nu reiese nicio stare de oboseala ci din contra un izvor de miracole si la 51 de ani pe care ii implinise inainte sa moara. A trait si a murit ca un erou.  V-a ramane pentru totdeauna eroul nostru, regale nostru si talentul lumii. Adio Michael dar vei ramane etern in sufletul nostru.

Cu cât o stea este mai mare, cu atât va fi mai mare şi ţinta. Ştii când eşti în vârf, pentru că atunci vor începe să tragă cu săgeţi în tine. Oamenii vor să mă pedepsească pentru asta, dar nu doare niciodată, pentru că fanii devin din ce în ce mai puternici. Sunt puternic, am o piele de rinocer. Nimic nu mă poate răni. Nimic.

0 comentarii: