BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

3 iulie 2010

SPERANTA PENTRU SINISTRATI



In ultima perioada auzim tot mai des cum oameni si case sunt luate de ape. O parte din Romania se afla in calea apei fara nicio speranta. Ma uitam la televizor cum oamenii si copii erau lasati practic fara case, haine si hrana cea de toate zilele. Traiam acele momente alaturi de ei. Imi era destul de greu sa vad cum toata munca de o viata a lor se duce intr-o clipa. Este destul de macabru sa vezi cum an de an, tara noastra se confrunta cu astfel de fenomene. Nu exista o harta a inundabilitatii a Romaniei si sa nu se mai dea autorizatii de constructii in astfel de zone. Am nevoie de o astfel de harta insa autoritaile spun ca sunt scumpe. Aceasta harta este utila si necesara. Oamenii sunt scosi cu forta din propriile casa inundate, nu vor sa-si parasesca munca pentru ca stiu ca li se promit multe si li se da nimic din partea autoritailor. Se intorc inapoi in propria casa si prefera sa moara acolo odata cu prabusirea casei. Este dureros sa vezi oameni care plang, tipa si alearga din furia apelor si ploilor. Pana cand o mai fie case si oameni inundati? Pana cand va dura indiferenta autoritatilor? Avem nevoie de ceva concret, nu vorbe, ci fapte. Solidaritatea noastra ar putea sa le aline suferinta provocata de ape si ploi. Putem sa le intindem o mana de ajutor cu alimente, paturi si apa. Au nevoie de acestea. Nu faci curat in case si dati ce nu va mai trebuie, dati ceea ce considerati ca ar fi putut sa va ajute si pe dvs. daca erati in locul lor. Ajutatii nu-i umiliti. Intindeti o mana de ajutor semenilor si astfel le redati speranta de care au nevoie in aceste momente. Este un apel de la suflet la suflet, deschide-ti inima, sufletul si bratele de a-ti ajuta semenii.
APISPM "Feed-Back" impreuna cu DJT Brasov si Institutia Prefectului Brasov vin in ajutorul sinistratilor afectati de inundatiile din judetul Botosani. Astfel se vor aduna apa potabila, hrana neperisabila, paturi in stare buna, si sapun.
Colectarea se va face in zilele de Duminica 04.07.2010 intre orele 12:00 si 14:00, si Luni 05.07.2010 intre orele 14:00 si 17:00la sediul DJT Brasov, Str. Oltet, Nr. 11, langa Radio Brasov. Urmand ca luni seara sa se plece catre zonele afectate din judetul Botosani.
Va multumim ca va ve-ti alatura acestui sprin.

0 comentarii: