BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

1 octombrie 2009

CARAVANA "URMEAZA VOLUNTARII"





Caravana "URMEAZA VOLUNTARII!" va demara in perioada 2-21 octombrie, si va cuprinde 14 orase. Ia-ta care vor fi cele 14 orase si perioada: 2 octombrie Cluj Napoca, 3 octombrie Sibiu, 5 octombrie Brasov, 7 octombrie Constanta, 9 octombrie Bacau, 10 octombrie Iasi, 12 octombrie Satu Mare, 13 octombrie Oradea, 15 octombrie Simeria, 16 octombrie Resita, 17 octombrie Vladesti, 19 octombrie  Slatina, 20 octombrie Craiova, 21 octombrie Bucuresti.
Scopul caravanei este să cheme la implicare oameni din 14 comunităţi diferite şi să inspire o ţară întreagă prin urmarea exemplului voluntarilor ce fac parte din aceasta caravana. In decursul a 3 saptamani, Centrele de Voluntariat din cele 14 localitati si echipele de voluntari, vor fi actorii principali ai acţiunilor de voluntariat ce  îşi propun să demonstreze tuturor că rezolvarea problemelor cu care ne confruntam şi înfrumuseţarea comunităţii în care trăiesc sunt la îndemâna fiecăruia dintre noi! Respectul fata de comunitate incepe cu tine. Nu lasa problemele sa-ti distruga omenia, implica-te.
Voluntarii CARAVANEI vor face turul României plini de entuziasm, dedicare si creativitate  inspirând astfel, oamenii din comunităţile locale al întreagii ţari să fie ALTFEL, să renunţe la nepăsare prin implicare după fortele fiecaruia, pentru a aduce o schimbare pozitivă în viaţa semenilor lor şi în a localităţii în care trăiesc. Voluntariatul este schimbarea pozitiva ce  va lasa urme in comunitatea ta! Oricine poate fi voluntar. Nu ne nastem voluntari ci devenim. Devenim VOLUNTARI pentru ca dorim o schimbare in viata noastra si a semenilor. O schimbare in societatea si comunitatea in care suntem si devenim oameni.  O viata mai buna pentru tine si semeni inseamna implicare, speranta, creativitate, sustinere, promovare, pasiune si respect. A fi voluntar inseamna a-ti arata omenia. Va indemn pe fiecare sa fiti voluntari, merita sa daruiesti un zambet, o imbratisare si o vorba buna.  Acesta este cel mai mare respect pe care il putem avea, omenia. Avem sansa sa schimbam lumea, viata si comunitatea in care traim, invatam si muncim, prin implicarea noasta. Implicarea inseamna respect.
URMEAZA VOLUNTARII SI DA SENS VIETII!



"Deschide-ti bratele catre schimbare, darn u lasa sa-ti scape valorile."  Dalai Lama

"Pacea nu poate fi pastrata cu forta. Ea poate fi atinsa doar prin intelegere." Albert Einstein

"Hotărârea, dreptatea, exemplul şi sinceritatea alcătuiesc ceea ce noi numim caracter. El este temelia demnităţii personale."  La Rochefoucauld

"Un caracter este o voinţă perfect educată." Novalis

0 comentarii: