BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2 octombrie 2009

G"L"UMESTE PENTRU TROTUARE CURATE!






Centrul Pilot de Voluntariat din Brasov va demara pe 3 octombrie in cadrul Caravanei URMEAZA VOLUNTARII! campania "G"L"UMESTE PENTRU TROTUARE CURATE!". Este o campanie, de bun simt, de informare, de responsabilitate, de respect fata de comunitate si de cei din jur. Obsesiv vedem gume de mestecat pe trotuare, in autobuze, pe scaune si nu numai. Guma de mestecat este buna dar important este sa avem acea educatie, ca dupa utilizarea acesteia sa o aruncam la gunoi. Impreuna cu voluntarii centrului, vom demara aceasta campanie de promovare a lipirii gumei pe panouri special amenajate in statiile cele mai des utilizate din Brasov.
Scopul acestei campanii este de a avea un oras civilizat cu trotuare curate si oameni educati. Ne vom indrepta atentia catre toate persoanele ce sunt consumatoare de guma de mestecat, indreptandu-le atentia catre panourile speciale de lipit guma, iar in urma acestui gest vor primii si mici atentii din parte voluntarilor.
Este o campanie creativa, educationala si de bun simt. Sta in puterea bunului simt al fiecaruia de a pastra orasul si trotoarele curate. Prin acest gest ne respectam pe noi si semeni.

1 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.