BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

14 iulie 2010

"FATA DRAGA" A MURIT!

Solista Madalina Manole a murit exact de ziua ei. Urma sa implineasca 43 de ani. Dupa aproape de 20 de ani de cariera muzicala, moarte acesteia ramane inca un mister pana cand legistii vor afla cu adevarat de ce a murit. Se merge pe varianta ca aceasta s-ar fi sinucis insa legistii spun ca nu pot da mai multe detalii pentru a nu influenta ancheta. Se spune ca este posibil ca ea sa fii murit datorita dopajului medicamentos dupa ce i-a scris sotului ei un mesaj. Negropsia se face maine iar tot maine vom afla si cauza decesului artistei. Anchetatorii si medicii legistii fac inca ancheta la fata locului.
O artista cu parul de foc care la fiecare spectacol primea ropote de aplauze.  O artista iubita si apreciata pentru intreaga cariera artisitica. Este prima artista pop care a cantat  muzica populara. Iubirea ei dupa un divort a adus pe lume un copilas care acum a ramas fara mama. Un suflet de artist s-a dus, iar  acum ne-au ramas decat cantecele si amintirile. Se declara ca este fericita, implinita si pretuieste viata. Se considera o mama fericita, o artista implinita si o femeie iubita.  "Fata draga" a plecat dintre noi lasandu-ne tristi cu ultimile sale ganduri care ne vor face sa o iubim, sa o apreciem si sa o indragim pentru intreaga sa cariera.
"Despre mine, pe scurt? M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viata. " Mădălina Manole"
Sa se odihneasca in pacea inimii noastre, a melomanilor de pretutindeni. Condoleante familiei sale!

0 comentarii: